Friday, April 26, 2013

busy busy busy

this week is my mid term break , but I still stuck in my rent house at Seksyen 7 ! a lot of homework to finished up before my mid term break ends ! buhuuuu :( and hell yeah , until now , I'm still not finished up my homework ! 

my life quite busy , sometimes I don't have any time for myself , oh no ! this semester I don't watch any new movie at cinema , pity me :( 

and yes I love to rambling at my blog ! hihihih  , sometimes I always call both of mum to told them , how tired I am with a lot of homework , and my mum always talked about my addiction on internet and not kesian at me :D 

me - mak , orang penat la , tak cukup tidur asyik tidur kat studio je , kadang kadang , subuh sampai isya solat kat faculty 

mak - belajar, macam tu la , semua benda penat , melayan dengar lagu dari pagi sampai malam pon penat kan ?

me - tak ada kena mengenaa la , hahahaha 

mak - selalu main game , main internet je , memang la kerja tak siap , bla bla bla bla bla 

me - mak ni , orang cakap sikit je , mukaaaadimah panjang betul , hahahaha 





I'm dead :D 



by the way , Syahmi at Malaysia right now ! he will be at Malaysia for 3 months until summer before he going back to Moscow ! Yay , no more long distance relationship :) 





4 comments:

Hans said...

hohoho
macam2

NIZAM said...

jauhnye Syahmi study. die buat cos ape kat sana?

h.a.n said...

nizam :
hihihih , dia belajar aviation engineering , bukan awak tahu ke ?

NIZAM said...

eh, taktau la. heee.