Monday, April 22, 2013

Sungai Sedim Kedah

before this saya ada entry teaser about my class trip to Sungai Sedim Kedah , 5 hari 4 malam bercamping dekat sana , I gain a lot of knowledge and a lot of experience :)

to tell the truth saya bukanlah pengemar aktiviti lasak macam bercamping , hiking , aktiviti air whatsover aktiviti yang memerlukan ketahanan , tapi kalau bungee jumping , abselling and lain lain , nak juga buat ! ~

and saya rasanya lebih suka kepada aktiviti yang light je kan , pergi baca buku , pergi tengok art and drawing , pergi minum kopi , pergi dengar music and aktiviti aktiviti macam tu la :p

okay la , at least seumur hidup ada juga duduk dalam hutan without internet connection , without line phone and without comfortable bed and semua semua la :)

stop it with the rambling , now saya nak share gambar gambar my classmate and I kat sana :)  we had so much fun okay , and actually eventhough ada kejadian yang tak best berlaku , I just wanna keep as a secret ! my first time experience ever ! as a hamba Allah , saya perlu tahu , selain daripada kita as a  human ada makhluk lain lagi :)  and lecturer semua comel walaupun suka sakat saya , ada je perkara perkara yang diorang nak sakat , beg ikea saya pon dorang nak jadikan bahan ! teheee , good memory for me :)
thank you En Man , Pn Ajlin and Cik Ely :)

and one more thing , saya sempat pergi ke kampung kampung area situ , penduduk yang serious baik ! bersopan santun and semua yang positive , plus saya juga sempat keliling Tree Top Walk , the largest conopy walk in Asia :)




















last but not least , biar tak hebat , tapi gaya nak masuk hutan tu mesti ada ! LOL 











No comments: