Wednesday, May 29, 2013

Rectoverso


saya suka sangat filem ni  , one of the awesome Indonesia movie ! and yes to tell the truth I'm crying watch this movie same as Sang Pemimpi , Laskar Pelangi , Garuda didadaku , Tendangan dari langit , Negeri 5 Menara , Perahu Kertas  and others ! Indonesia have so many great movie same as their great books ! 

In this movie they have 5 mini story , Firasat , Malaikat juga tahu , Cicak di dinding , Curhat buat sahabat dan Hanya Isyarat ! 

5 story dalam satu movie sama macam cerita love , cinta , love actually , valentine day , and macam macam lagi la , for me saya suka cerita yang tak typical , its just not a love story yang tak ada maksud , yang just sepasang kekasih , one day akan happily ever after selepas banyak halangan menimpa , oh no ! realitnya tak macam tu pon :) 

and for this movie , pengorbanan seorang emak yang menjaga anaknya yang dah tua yang menghadapi sindrom down and dia jatuh cinta dengan girlfriend adik dia sungguh buat saya sedih ! and yes saya sedih bila seorang mak sanggup buat apa sahaja untuk membahagiakan anak anaknya :'( 

saya suka semua dialog dialog dalam movie ni , setiap dialog mempunyai maksud yang tersendiri 

by the way OST dalam movie ni best , no doubt about Glen Fredly and Raisa ! ye saya memang meminati mereka berdua , both of them have such a great voice ! 


"dunia tidak lagi sama
hidup ini menjadi asing 
aku sedih untuk sesuatu yang tak kutahu 
aku galau untuk sesuatu yang tak ada 
dan jari ini ingin menjadi sesuatu 
yang bisa menjadi sebab, tapi tak kutemukan apa apa
pada masa yang sama , sel seluruh tubuhku berkata yang lain 
mereka tahu sesuatu yang tak dapat digapai pikiran
apa rasanya , jika tubuhmu sendiri menyimpan rahasia darimu "








tapi...bunda bukan malaikat yang bisa baca pikiran orang 
bunda tidak bisa bilang siapa yang lebih sayang sama saya 
tidak akan ada yang pernah tahu  

lea - malaikat juga tahu 

Sunday, May 26, 2013

I'm officially missing you - Jayesslee


All I hear is raindrops 
Falling on the rooftop 
Oh baby tell me why'd you have to go 
Cause this pain I feel 
It won't go away 
And today I'm officially missing you 
I thought that from this heartache 
I could escape 
But I fronted long enough to know 
There ain't no way 
And today 
I'm officially missing you 

Oh can't nobody do it like you 
Said every little thing you do 
Hey baby say it stays on my mind 
And I, I'm officially 

All I do is lay around 
Two ears full tears 
From looking at your face on the wall 
Just a week ago you were my baby 
Now I don't even know you at all 
I don't know you at all 
Well I wish that you would call me right now 
So that I could get through to you somehow 
But I guess it's safe to say baby safe to say 
That I'm officially missing you 

Oh can't nobody do it like you 
Said every little thing you do 
Hey baby say it stays on my mind 
And I, I'm officially 

Well I thought I could just get over you baby 
But I see that's something I just can't do 
From the way you would hold me 
To the sweet things you told me 
I just can't find a way 
To let go of you 

It's official 
You know that I'm missing you 
Yeah yes 
All I hear is raindrops 
And I'm officially missing you



Syahmi and I totally different each other , suddenly he can being so sweet but I can't understand it ! LOL

me - saya jenis yang tak tahan sejuk , aircond dalam kereta pon tak boleh tahan okay 
him - tak tahan panas , lepak mamak untuk breakfast pon berpeluh peluh 

me - I do love ice cream and for sure I can eat a lot of sweet things 
him - he love to drink bitter coffee 

me - I'm not a girl who love to plan everything in my life 
him - he plan everything smoothly 

me - serious jalan sangat lambat
him - jalan laju gila okay

me - I'm really into music and arts
him - love playing games and gadgets

don't know why , suddenly I  miss him so much , even though I know he currently at Malysia right now !  sometimes I miss the old him , the one who can calm me down when I got an accident last year , the one who can spent his time listening all my rambling about my studio on skype , the one who teach me how to handle my laptop and my tab  , the one who always remind me about my foods , the one who always download all my favourite movie or my favourite series and send it via skydrive , the one who want to travel anywhere with me !


Saturday, May 25, 2013


dear you 
I never talked about you 

Penang , Malaysia

actually I went to Penang last September 2011 , I'm alone by myself travel to Penang by using flight , bought with RM 15 for 2 ways on Airasia promotion , lucky me :)

3 days 2 night at Penang ,I had a lot of fun and yes Penang is one of the awesome place I ever had ! I'm travel a lot local and international places! every place have their own special things , special foods , special history and others !

but for me , I just love Penang , because of their foods , their history , their community and the best thing is their beach ! and yes I really miss Penang !

let me share my photo at Penang , by the way I stayed at 2 hotel , for first night at Tune Hotel Penang and the other night at Hard Rock Hotel Penang.

so guys , Penang is the best place I can recommended if you wanna travel with the awesome food and awesome activity :)

let me share my photo ! teheeee , travel without any photo to memorize is useless :) hihihihih





at P.Ramlee house , one of the legent artist in Malaysia ! 



the best Nasi Kandar at Penang ! I really love this building and their foodsss ! nyummmey







Tune Hotel , budget hotel for the traveler , RM 60 per night :) 
















Toys Museum  ! 





Feringgi Beach ! I'm a girl who love beach so much :) 

























Hard Rock Hotel Penang 


actually , before this I already write about Hard Rock Cafe  in my older entry last year :)














Friday, May 24, 2013

Kalumpang Resort Tanjung Malim Selangor

lama dah sebenarnya nak update entry pasal ni , padahal dah pergi lama dah , masa bulan March dulu ! ni May baru nak update ! LOL ,

family saya memang setiap tahun akan pergi bercuti beramai ramai , means selain daripada Hari Raya or majlis majlis tertentu yang boleh kumpul ramai ramai , time family day je la boleh berjumpa semua yang semua orang akan apply cuti untuk kumpul bersama sama :) 

Basically , selain daripada family saya yang besar tu , ada lagi 2 family yang selalu join percutian ni , family Pak Enal and family Long ! yes , saya dengan cousin cousin saya memang rapat ! macam adik beradik , which is saya boleh share probs yang saya tak boleh nak share dengan kakak kakak saya or abang saya :p hihihi 

before this , kitaorang dah pergi Melaka , Port Dickson , Mersing , Cameron Highland and Cherating , family saya memang suka pantai , hihih , cuma since last year , try pergi Cameron Highland and this year try nak merasa kehidupan dalam hutan , main sungai :) 

so my sister decided , kitaorang bercuti dekat Kalumpang Resort Tanjung Malim 

kitaorang pergi 3 hari 2 malam , dari Sabtu sampai Isnin , and dengan jayanya saya skip class on Monday tu la :p hihihihi

actually macam macam aktiviti kitaorang buat , BBQ , tukar tukar hadiah , sukaneka and gossip for sure :) 

so jom la tengok gambar saya dengan family okay :) 


muka seorang co - pilot ! and saya akan bawak my sweet pillow or baby pillow everywhere, this time cousin saya Wawa yang drive :) 





Welcome to Kalumpang Resort Tanjung Malim 






 ni scenery dekat resort ni , okay lah , sejuk and mendamaikan :) 


ayam , udang , ubi , ikan bakar for dinner ! 











ni lah semuanya family saya , termasuklah saudara mara semua :) 




H stand for Haniza ! LOL