Thursday, June 13, 2013

Chah and Pejan

last 2nd June 2013 , kawan baik saya selamanya melangsungkan perkahwinan ! oh no ! I really hate it ! hihihi tak adalah saya happy dengan perkahwinan kawan baik saya :)

actually from start dia tunang lagi, I'm one of her wedding planner , saya adalah orang yang kepoh and sibuk tolong pilihkan baju tunang and whatsover ! tolong teman pergi pilih kad kahwin , tolong teman pilih baju bridesmaid , tolong pilih cup untuk buat muffin and macam macam lagi la :D

actually majlis dia dekat Kedah , so by hook or crook , for sure la saya kena turun Kedah kan ? walaupun masa tu saya tersangat la busynya with a lot of assignment and test and studio yang banyaknyaaa.. tapi wedding kawan baik tetap kena pergi kan ?

so, jom la layan gambar ! I really had fun at her wedding reception ! with a lot of good foooods ! nyummmey ! and the best part is dapat balik berkumpul dengan kawan kawan lama masa diploma yang gila gila walaupun kitaorang dah jadi wanita wanita belia ! hihihi , imbau balik kenangan kenangan lama ! itu serious best !





saya memang suka baju nikah dia ni ! putih dan cantik , tak sia sia la saya teman dia puas mencari designer yang sesuai around KL ni ! hihihihih





ni dia kawan kawan baik saya dari zaman diploma sehingga sekarang ! seorang dah lepas , so who's  next ? 


and yes I'm still single !  saya just pakai kebaya panjang lama  dan selendang  untuk majlis pernikahan dia , oh tak sempat pon nak buat baju baru :( sila ignore pipi yang dah lebih dari kawasan sepatutnya and eye bag yang serupa macam panda tu  ! pipi tu dah kenapa ? TOLONG ! 


photoshoot outdoor selepas majlis nikah :) 



kawan kawan masa Diploma Sains Geomatik UiTM Arau and Shah Alam 







to Chah and Pejan 

Hopefully your marriage long lasting ! both of you deserve each other ! dari zaman mula mula bercinta aku kenal korang , and korang memang sweet together ! I'll pray for you happiness ! I love  you Norsiah Md Ali and always love you until my last breath even though right now you're change from miss to mrs Faizal ! and Pejan , sila jaga kawan baik dunia akhirat ni okay ! 




last but not least , for sure mestilah ada gambar sendiri sendiri yang poyo semangat nak gambar dekat sawah kan ? 







p/s lain lain gambar ada dekat Instagram and Facebook 




love , 
hayathanizamalek 











1 comment:

NIZAM said...

nk komen last pic.

perlu ke gmbr merenung sawah nan hijau terbentang tu? cari ilham studio ek? hee.