Friday, November 8, 2013

Chilla Cup Cafe Subang

sebenarnya pergi lepak and minum kat Chilla Cup Cafe ni dah lama dah, tapi tak tahu kenapa lambat betul nak update pasal cafe ni. hihihi sebenarnya , banyak lagi cafe yang pergi juga lepak lepas tu tapi masih lagi tak update update juga




SG-03A , Ground Floor, Subang Avenue,
 Persiaran Kemajuan SS16, 47500 Subang Jaya, Selangor




ni la diantara kawan kawan saya yang sentiasa akan ada untuk teman and cari cafe baru untuk try :)

Fadzli , me , Ain , Ikhwan and Fais 



interior untuk Chilla Cup Subang , nice and cantik , for me kalau ada simple function boleh la buat kat cafe ni :) I just love the interior . easy and simple for the customer 




food kat sini juga recommended oleh saya juga ! sedap and harga juga berpatutan, actually banyak lagi makanan dia yang sedap sedap juga :) 





last but not least, sure la mesti ada camwhore dengan rakan rakan kan :)


by the way, have a nice day everyone

No comments: