Saturday, February 22, 2014

Homestay di Pendang, Kedah

#paidentry

hye, rasanya kita dah lama tak update blog kan, sorry busy as a final student but right now I'm free and officially dah jadi ALUMNI UiTM ! hehhehe

and this time, entry kali ni, kita nak promote homestay kat Pendang Kedah ! serious cantik and best ! and sesiapa yang nak travel , bercuti, pergi wedding area Kedah , homestay ni memang recommended, tak perlu kot nak book hotel mahal mahal :p sewa homestay je, plus murah , price affordable, selesa , cantik , bersih , boleh masak sendiri, boleh basuh baju juga tauuuu dekat homestay ni ! dah la setiap bilik dekat homestay ni fully aircond ! tak perlu risaaau la duduk Kedah yang panas tu , lepak homestay ni sejuk je :p heheheheh

meh la kita share gambar gambar kat sini , so korang boleh la tengok tengok kan ?













by the way, owner dia pon baik hati and peramah juga, plus homestay ni mudah nak pergi and dekat juga dengan highway pendang tu, 200 meter je and pekan pendang pon 300 meter je tauuuu !  so senanglah nak cari ! ehheheheheh
serious memang recommeded tauuuuu !


No 19 Taman Wawasan 
06700 Pendang Kedah Darul Aman 

019 - 447 1119 / 019 - 495 9429