Thursday, July 10, 2014

Happy Graduation Day

wow, dah lama gila tak update blog! last update blog masa celebrate birthday Wanee and a lot of things yang berlaku yang perlu diupdate, tapi kekangan masa tak sempat la update blog kan? I miss blogging and I miss sharing the best things that i had done. 

okay la, for this entry is all about my graduation day! Finally saya salah seorang alumni UiTM. setelah beberapa tahun belajar dekat archi school since diploma at UiTM Arau, finally I graduated :) Alhamdulillah

thanks to everyone especially parents, siblings, family, bestfriends, lecturers, classmates and all of you who really help me through thick and thin :) 

and plus setelah melalui all the experiences and memories, I miss my studying time. I had so much fun with all my friends walaupun tidur makan dekat studio, tak tidur beberapa hari siapkan thesis, and macam macam lagi la :) 

so back to the story 

actually masa ambil jubah, kitaorang ada buat pre graduation photoshoot dekat Seksyen 13 Shah Alam, just 3 one of us, Fayuna , Sue and me :) 

so jom tengok gambar :p


sue , fayuna and me 



















and this time finally my Graduation Day on 14th May 2014 :) 







my family and supporter ! lol 




me and my niece 


le parents :) 









now gambar dengan kawan kawan selepas bersama family :)







bakal mak mentua tak jadi ! LOL 




bestfriend yang datang walaupun saya graduate lambat ! ni girlfriends :) 



:D



me and yantie mazreena, teman serumah sebilik tapi bukan sekelas :p


my click for studio! kawan kawan try restaurant baru :p







classmates and penasihat agama :p



im just wearing baju kurung yang pergi class sahaja untuk graduation day, no baju baru or heels baru for graduation day! simple is better :") 





No comments: