Friday, September 19, 2014

#20factsabout me

  I got this tagged on #instagram. just wanna share here :)

 So lets do this #20factsaboutme 

1. I have major peterpan syndrome 
2. I cant sing. My friends selalu kutuk bila saya nyanyi depan laptop but i do have a good taste of music 
3. Prefer on acoustic and live version rather than audio version. 
4. Love traveling. Travel to France alone by myself to met my boyfriend. 
5. When im stress i will be super clumsy person. 
6. Selalu kena buli with all my bestfriends, tapi takpe i knew they love me so much.
7.addicted on ice cream and chocolate. 
8. Kalau marah kmk suka klaka sarawak eventhough kmk sikda bf srwkian. Lol 
9. I obsessed with Lily Allen. 
10. Huge fan of Jared leto and alex turner. 
11. Can spent all my time browsing good song on youtube. 
12. Super crazy. Can do all the craziest things with my girlfriends. 
13. A morning person definitely. Tak mungkin bangun selepas pukul 10 walaupun tidur lepas subuh. 
14. I do love classic things. Old buildings. Old books. Classic cars. Do i look old for you? Lol
 15. Always fall in love with a guy who have same interest with me. I said always. 
16. Seriously not into horror movie. I hate it but i prefer watch thriller movie.
 17. A food hunter. And the one yang tak pandai habiskan food sendiri. 
18. Family saya besar. I have 2 mums and 11 siblings. 
19. Last minute person. 
20. I really love someone called me Haniza rather than han, niza, hayat or cheare. Enough kot.


and my classmate doing this #20factsabout me on her instagram. and this is trololololol and yes this really describe me well 

#20facts of @hayathaniza 
1. Terrible singer - complain la macam mana pun dia nyanyi jugak 
2. Ice cream lover - pukul 4 pagi mintak ice cream 
3. Crush dia terdiri dari budak law & business
4. Dia ni boleh tahan kepoh tapi dgn orang2 tertentu je 
5. Selalu pakai tshirt putih + jacket engineering kalau lambat bangun
6. Selalu cakap dia budak baik (tp betul la kut dia ni shisha pun tak) 
7. Food hunter - tapi makan selalu x habis 
8. Good taste in music - aku suka playlist dia ! 
9. Hari hari bad hair day tapi kiteorang tetap suka main rambut dia dlm class 
10. Very honest tahap rasa nak tutup mulut dia and cakap tolong la jangan jujur sgt hahahha ! 
11. Selalu kena suap dia makan sbb dia suka mintak org suapkan 
12. Bad at drawings - kena kasi dia pencil colour je 
13. Suka bawak bantal ikea dia merata tahap masuk library 
14. Kalau dia bosan dia suka kacau org dlm class. Kacau org tido misalnya or main phone or ajak orang sebelah bersembang pastu semua kena marah HAHAHAH 
15. Senang merajuk senang menangis kalau diusik 
16. Dia ni kalau sound org boleh tahan "pedas" but she was very kind actually 
17. Tak suka save number phone org. Cuba tanya dia, dia save number aku tak? 
18. Dia suka cakap gua lu gua lu tapi kan tak ganas langsung cara sebut dia. 
19. Zaman jahiliah dulu dia antara perempuan yg berani masuk uitm pakai skirt tp pandai cover 
20. Suka mengorat lelaki secara terang terangan (ngorat amir contohnya HAHAHHAA)

 and ada juga comment comment tambahan yang betul betul describe me 

 *Indeed!obses dengan internet..agak childish..bukan agak memang betul!tp pandai buat cake..sedap!org yg simple je x mekup pon tape just pakai baby powder..n yg ni mmg annoying setiap kali ada kenduri or gathering or event mesti tanak pakai baju yg dah penah pakai..takut nt update dlm ig org cakap pakai baju yg sama katanya (elehh mcm la awak tu retiss) :p

*Lazy person 2..hahaha

*1 lg fact penting yg tertinggal..ko tu lembss...hahhaaa...no 6 tu aku rasa ko slalu buli aku..bukan ko yg dibuli..kikikii

  

p/s baru launch instashop heyhhmshops on instagram.  

No comments: